Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Křenov/Dlouhá Loučka vs Horní Újezd/Morašice

Starší žáci

Bez aut, bez hráčů, bez kapitána, bez ztráty

Po týdenní pauze nás očekával soupeř v Křenově, po menším problému s dopravou jsme na utkání dorazili. Bohužel ve stejnou chvíli odehrávali své utkání mladší žáci a nemohli jsme se spolehnout na jejich výpomoc. Čili jsme opět měli volný brankářský post. Černého Petra si vytáhl Odehnal, který vlastně v brance neměl příliš práce až na pár odkopů. Další komplikací byla absence kapitána Briola, jeho roli převzal Famfulík. Silný déšť nepřidal na kvalitě utkání a naše útočníky dlouho trápila koncovka, když většina střel končila daleko za hřištěm. Celý první poločas byl ve znamení spoustu nepřesností, zbytečných chyb a pokřikování po spoluhráčích. Přesto dvě střely skončily v brance zásluhou Kušníra a Kopeckého .

O poločasové pauze se do brankářského převlékl Jána. Po změně stran se náš herní projev mírně zlepšil, z čeho těžil opět Kopecký a přidal další branku. Odehnal, který byl po prvním poločase v brance plný sil, dostatečně větral soupeřovu obranu a jednu ze svých mnoha šancí dokázal proměnit. Poslední kdo se zapsal jako střelec byl Huryta, který letos hrál své první utkání po delším zranění. Do zápasu jsme šli s jasným cílem získat 3 body, což se povedlo, ale herní projev nebyl vůbec ideální, proto doufáme, že příští týden se už opět budeme fotbalem bavit tak, jako tomu bylo zatím po všechny zápasy.

  • Sestava: Jan Odehnal - Marek Vích, Jiří Jána, Jan Vedral, Šimon Kušnír, Šimon Lněnička, Tomáš Huryta, Vojtěch Famfulík, Filip Kopecký, Tereza Lněničková
  • Góly: Filip Kopecký 2, Šimon Kušnír, Jan Odehnal, Tomáš Huryta

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.