Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Koclířov vs Horní Újezd/Morašice

Starší žáci

Krásná neznámá

Do nové sezóny jsme vstoupili zápasem v Koclířově. Pro nás neznámý soupeř, pro soupeře neznámá soutěž. Začátek zápasu vyšel na jedničku, když ve 2. minutě otevřel skóre Jána. Na tuto branku soupeř dokázal pohotově odpovědět a v 7. minutě byl stav utkání 1:1. Po srovnání jsme se vší silou snažili změnit skóre, ale spoustu šancí bylo přerušeno soupeřem, nebo naší chybnou komunikací na hřišti. Po dobývání branky soupeře smrští střel se ve 30. minutě opět trefil Jána. Branka jakoby opařila soupeře a o dvě minuty déle zvyšoval na 3:1 Briol.

Po změně stran se utkání vyvíjelo stejným směrem a v 38. minutě dalekonosnou střelou zvýšil na 4:1 Kopecký a o dvě minuty déle upravil na 5:1 Briol. Veškeré šance soupeře likvidovalo ofsajdové postavení útočníků, nebo včasné vyběhnutí gólmana Kučery. Ještě v 50. minutě se hlavou trefil Odehnal, v 60. Kušnír zakroutil roh za záda brankáře a v 65. zkompletoval Jána hattrick. Podtrženo sečteno, 1:8 z pohledu domácích. Další utkání odehrajeme na Horňáku v sobotu 7.9. 2019 v 10:00, kde přivítáme družstvo z Hradce nad Svitavou.

  • Sestava: Jiří Kučera - Marek Vích, Zuzana Famfulíková, Jiří Jána, Tomáš Briol, Jan Vedral, Šimon Kušnír, Šimon Lněnička, Vlastimil Hladík,Jan Odehnal, Vojtěch Famfulík, Filip Kopecký, Tereza Lněničková
  • Góly: Jiří Jána 3, Tomáš Briol 2, Filip Kopecký, Jan Odehnal, Šimon Kušnír

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.