Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Vítanov

Mladší žáci

Zahřívací kolo

V sobotu jsme přivítali na našem hřišti hráče z Vítanova. Pohled na tabulku už dopředu napovídal o tom, jak se asi bude hra vyvíjet. První poločas jsme po pohledných akcích,kdy nám soupeř nechával hodně prostoru,vyhráli 5:0.Nebýt výborné brankářky soupeře,mohl být výsledek mnohem vyšší.

Ve druhé půli jsme hráli ještě pohlednější fotbal a okořenili ji ještě šesti góly. Byla to dobrá průprava na příští sobotní zápas ve Skutči,kde se porveme o první místo,tak budeme věřit,že předvedeme opět pohledný fotbal s dobrým výsledkem.

Pokud by měl někdo zájem jet se s námi podívat, tak odjíždíme autobusem v sobotu v 9.00.hod od kabin.

  • Sestava: Lukáš Němec - Daniel Hanyk, Jakub Kvapil, Jonáš Krška, Anežka Břeňová, Zuzana Famfulíková, Jakub Bartoš, Ondřej Žďára, Jan Flídr, Jiří Kučera, Jindřich Mičík, Vojtěch Paťava, Matěj Kopecký, Petr Řejha
  • Góly: Jiří Kučera 5, Anežka Břeňová 2,Matěj Kopecký 2,Jakub Kvapil, Jakub Bartoš

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.