Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Soustredeni

Muži

Soustředění

O víkendu 21.-23.2. absolvovalo naše áčko tradiční soustředění v Daňkovicích. Po hubených letech byla účast zase jednou vyšší, hned trojice kusů se dostavila po rovných deseti letech. Silniční dril zpestřil místní wellness, procházka se znectěním legendy, zpívánky i trenérova bodovací soutěž, do níž se promítala poctivá docházka, fyzická vyspělost, historické vědomosti, zručnost v jiných sportech (pink ponk, exování piva) i oblíbenost u Martina Štancla. Se shodným skóre ji vyhrály dvojice Ropek-Chmelík a V. Štancl-Novák. Původně měl zpestřující účel plnit i domluvený přátelák s Dolním Újezdem, ale v něm už se bohužel počet zdravých kusů limitně blížil jedenácti, takže většina z nich si odpočinula jen kolem deseti minut. Přesto to nebyl tak hrozný zážitek, jak bylo před zápasem očekáváno, i šance byly.

Morašice – Dolní Újezd 0:2 (0:2)

Sestava: J. Špinar – M. Ropek, V. Novák, V. Štancl, D. Štancl, B. Válek, M. Klement, M. Chmelík, D. Ondráček, V. Štěpán, K. Vopařil, J. Kopecký, P. Štěpán

Publikovatelné fotky jsou k nahlédnutí v naší galerii.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.