Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

podzimni Ohlednuti Dorost

Dorost

Podzimní ohlédnutí

Po několikaletém půstu se družstvo dorostu dalo znovu dohromady a během podzimního tažení se ho zúčastnilo 22 hráčů, včetně čtyř žákovských posil, které nám několikrát vytrhly trn z paty. Tréninky probíhaly společně každý pátek v Horním Újezdě a účast na nich se s horšícím počasím postupně snižovala.

V hlavní soutěži jsme odehráli 11 zápasů, ve kterých nám osud přidělil 10 bodů a posadil nás celkově na 9. místo. Na domácím hřišti jsme neodehráli vyloženě špatný zápas. I za nepříznivého stavu mohl těžko někdo něco namítat proti bojovnosti a snaze s výsledkem něco udělat. Body nás stálo hlavně neproměňování šancí. Ale vzhledem k tomu, že několik hráčů doposud nehrálo velký fotbal, lze nad drobnými individuálními a charakterními vadami přimhouřit oko. Co se nám dařilo doma, tak jsme cestou ven jaksi poztráceli. Z ekonomického hlediska byly naše venkovní zájezdy dost nevýhodné. Až na výborně zvládnutý zápas ve Vraclavi a úvodní nezdar v Králíkách jsme si odevšad přivezli dardu. Přitom, až na pár výjimek, se s většinou ze soupeřů dal hrát vyrovnaný fotbal. Můžeme však hovořit o velikém štěstí, že nám los tyto zápasy přiřkl venku. Během zimy je jen na nás, aby naši diváci byli během jara svědkem lepšího fotbalu, než podzimní kopané venku.

Z individuálních statistik lze uvést několik jmen, i když je fotbal kolektivní sport.

  • 100% účast na zápasech (včetně dvou přáteláků): Pavel Beneš, Radovan Flídr, Jan Pechanec, Martin Tmej
  • Střelci (včetně přáteláků): 8x Jan Pechanec, 7x Vojtěch Opletal, 6x František Bartoš, 4x Jiří Šturc, 2x Radovan Flídr, Tomáš Briol, 1x Emanuel Hanyk, František Lněnička, Jakub Nádvorník,
  • Zlí muži (žuté karty): 2x František Bartoš, 1x Tomáš Briol, Radovan Flídr, Emanuel Hanyk, František Lněnička, Jakub Nádvorník, Vojtěch Opletal, Jan Pechanec, Pavel Beneš (trenér) a Luděk Bureš, který v ten den vůbec nebyl na zápase.
  • Emanuel Hanyk a Jaromír Loskot si svoji porci gólů rozdělili spravedlivě, každý tahal míč ze sítě 28x.

Všem hráčům, rodičům, fotbalovým nadšencům a ostatním pomocníkům děkujeme za podzimní část sezóny. Užijte si Vánoce, zbytek roku a v tom novém zase na fotbale.

Pavel Beneš a Martin Štancl


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.