Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

podzimni Ohlednuti 1

Starší žáci

Podzimní ohlédnutí

Do letošní podzimní části jsme nastoupili se soupiskou čítající 11 hráčů. Počet slibný, ale téměř každý zápas byl doplňován hráči z mladších žáků, největší problém jsme měli na pozici brankáře, kterou ve většině případů zastal brankář mladších, Lukáš Němec. Tréninky probíhali odděleně dvakrát týdně, povětšinou s hojnou či plnou účastí.

V soutěži jsme odehráli 9 utkání, ve kterých jsme neztratili ani bod a díky tomu nám právem náleží první místo tabulky se skórem 49:6, jednoduše řečeno to znamená 5,4 vstřelených a 0,6 obdržených branek na zápas. Na střeleckou listinu se zapsalo 10 hráčů. Nejvíce branek vsítil Jána (25), což ho řadí na dělené první místo střelecké tabulky soutěže. V brance se celkem vystřídalo 5 hráčů (Jána, Kučera, Němec, Odehnal, Žďára), ze kterých nejvíce odchytáno má Němec, který v 6 utkáních za svá záda pustil pouze dva góly.

Poděkování patří všem hráčům, rodičům a ostatním pomocníkům. Těšíme se na Vás opět na jaře.

David Severa


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.