Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Halovy Turnaj V Dolnim Ujezdu

Mladší žáci

Halový turnaj v Dolním Újezdu

V sobotu 29.2. jsme sehráli povedený halový turnaj v Dolním Újezdu. Ještě před samotným turnajem jsme v kabině museli řešit post brankáře,protože se Lukáš nedostavil. Naštěstí nedošlo k dohadům kdo bude chytat (tak jako jindy,když tento problém nastane) a tak tento úkol na sebe vzal Jirka K.

Nebudu se rozepisovat o jednotlivých zápasech,jen ve stručnosti zhodnotím celý turnaj. Hrálo se systémem 4+1 a tak s počtem 12-ti hráčů nebylo jednoduché všechny vždy spravedlivě prostřídat. Turnaj nám ukázal na čem je potřeba ještě zapracovat a kde nás tlačí bota. Musím však říct,že těch pozitivních věcí bylo víc,než těch méně povedených,čemuž ostatně odpovídá i konečné umístění v tabulce. Za zmínku jistě stojí i to,že si naši hráči odvezli obě individuální ocenění - nejužitečnějším hráčem turnaje byl vyhlášen Jakub Bartoš a cenu za nejlepšího brankáře si odnesl Jirka Kučera.

Výsledky:

HÚ/MOR : Tatenice 2 :1

HÚ/MOR : Bystré 5 : 0

HÚ/MOR : DÚ (bílí) 1:1

HÚ/MOR : Jehnědí 2 : 0

HÚ/MOR : Březová 1 : 1

HÚ/MOR : DÚ (modří) 0 : 0

HÚ/MOR : Semanín 11 :1

Góly: Jakub Bartoš 5, Jirka Kučera 5, Anežka Břeňová 4, Jonáš Krška 2, Matěj Brettinger 2, Zuzka Famfulíková, Vlasta Hladík, Ondra Žďára

Tabulka

  1. DÚ (modří)

2. HÚ/MOR

  1. Březová

  2. DÚ (bílí)

  3. Tatenice

  4. Jehnědí

  5. Bystré

  6. Semanín

Před začátkem sezóny nás ještě čeká na konci března přípravný zápas s Dolním Újezdem a na začátku dubna soustředění v Daňkovicích.

Chtěl bych poděkovat Ivě Kvapilové za občerstvení,které klukům připravila na oba halové turnaje...

autor: Jiří Kučera


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.