Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Pratelak D Ux Morasice

Anglie hadr

Přátelské utkání s Dolním Újezdem "A/B" pouhý den po vydřeném pohárovém postupu bylo ve světle šířky našeho docházkově disciplinovaného kádru trochu navíc. Systém hokejového střídání se nedal uplatnit v plné výši, přesto jsme během mátožného začátku a ze souvislého újezdského tlaku z mnoha střel neinkasovali a domácí se dostali do vedení až po necelé půlhodince po nedůrazně bráněném rohovém kopu. Nenápadná střela z obležení našich hráčů a posléze velmi se vynikající střela po našem špatném odkopu, dali poločasu skóre 3:0. My jsme ho odehráli bez nějaké větší šance, ale dvě propagační střely z dálky a pár brzy zazděných slibných pozic tam bylo.

Druhý poločas byl z naší strany lepší, brejky jsme zazdívali po mnohem lepších kombinacích a v mnohem slibnějších pozicích než před přestávkou, ale k pořádnému zakončení jsme se dostali pouze jednou, Kopecký však balón do brány nepropasíroval. Domácí nás pochopitelně provětrávali i nadále, ale jejich vyložených šancí ubylo a konečnou podobu výsledku dodalo až uklizení odraženého balónu po přímém kopu krátce před toužebně vyhlíženým koncem.

  • Sestava: M. Prešinský - V. Novák, M. Ropek, V. Štancl, M. Černohorský - D. Štancl, M. Štancl, M. Chmelík, V. Tměj - J. Pitra, K. Vopařil (J. Kopecký, Z. Skala, M. Zerzán)

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.