Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Vánoce 2015

Štastné a Veselé Vánoce, Štěpánskou i Silvestr

Jménem nově zvolené rady našeho sportovně rekreačního spolku přejeme všem aktivním i pasivním příznivcům Sokola Morašice krásné
a příjmené prožití vánočních svátků. Pevně věříme, že i přes jisté sportovní nezdary nám zůstanete věrni i v následujícím roce.
Zároveň si Vás dovolujeme pozvat na tradiční Štěpánskou zábavu do Morašic na Rychtu, která se koná 25. prosince 2015 od 20:00.
Je to ideální příležitost ke zhodnocení uplynulého roku, nástřelu toho nadcházejícího i navázání jakékoliv spolupráce - funkcí je stále dost :-)
Rok znovu zakončíme silvestrovským fotbálkem, na který jsou zváni všichni příznivci Sokola bez ohledu na pohlaví, zdravotní stav a tělesné proporce. Výkop je tedy ve čtvrtek 31.12.2015 v 10:00 na hřišti v Morašicích (změna vyhrazena dle počasí).

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.