Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 24. 3. od 15:00 zahájí muži jarní část sezóny domácím zápasem proti Dlouhé Loučce. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Staré Hradiště vs Morašice

Opět nechycený začátek

Hosté nezachytili úvod zápasu, dostali se pod tlak, čelili sérii rohových kopů a od 17. minuty prohrávali, když střílený centr Kučery tečoval Holubec – 1:0. Po půlhodině trefil Stefanov po úniku břevno, do poločasu po dlouhém výkopu brankáře Hlavatého zvýšil na 2:0 Vykoukal. Hned po změně stran dotlačil po rohovém kopu balon do sítě Holubec a bylo jasné, že s nadějemi hostů je amen, i když regulérnost této trefy by se dala zpochybnit. Poslední slovo si domácí vzali v 65. minutě, kdy Lexman vysunul ideální „uličkou" mezi beky rychlého Stefanova, ten sólo proměnil a zpečetil skóre.

 

Komentář trenéra J.Kuchty: Herně to sice bylo o malinko lepší než minule, ale pořád to není ono. Prakticky jsme si zápas prohráli sami. První dvě branky byly v podstatě vlastní, čtvrtá padla v době, kdy jsme trochu otevřeli obranu, a tu třetí nám dal rozhodčí. Opravdu nechápu, jak mohl uznat gól po tak evidentním faulu na brankáře v malém vápně. Přiznám se, že mě to hodně rozzlobilo. Příčiny porážky však musíme hledat především u sebe.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.