Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 24. 3. od 15:00 zahájí muži jarní část sezóny domácím zápasem proti Dlouhé Loučce. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Přelouč

S bojovností přicházejí i body

    Morašičtí konečně poprvé v této sezóně předvedli bojovný a důrazný fotbal,  za což byli odměněni třemi body. Hostující Přelouč sice měla většinu času  míč na svých kopačkách, ale domácí jí nepustili do vyložené šance a hrozili  z rychlých brejků. Poprvé domácí zahrozili ve 36. minutě, kdy Zerzán sám  před hostujícím brankářem Pořízem střílel nedůrazně do prostřed brány.  Domácím se podařilo jít do vedení v 39. min., když Zerzán přihrál před  branku Buriánovi. Minutu před koncem prvního poločasu mohli jít domácí do  dvougólového vedení, kdyby Veselík nemířil ve skluzu těsne vedle Pořízovi branky.

I druhý poločas se hrál za neustálé, ale platonické převahy hostů. Domácím se však podařilo navýšit skóre v 74.minutě, když po rohu hostů proměnil rychlý brejk aktivní Klement po vysunutí Buriánem. Domácí do konce utkání  pozorně bránili a defenziva společně s výtečným Prešinským nedovolila hostům skórovat.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.