Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Zimní příprava:

Zimní příprava nejen pro žáky + silvestrovský fotbálek

Ve čtvrtek 23.ledna 2014 proběhne od 15:00 v morašické tělocvičně ZŠ úvodní seznamovací trénink pro děti z blízkého i širšího okolí Morašic. Ideální příležitost jak udělat již v útlém věku něco pro své zdraví, naučit se pár nových věcí a získat dobré kamarády, kteří při vás budou stát až do fotbalové penze.

 

- Trénink pod vedením tří kvalitních a zkušených koučů s psychicky stabilní povahou, kteří narozdíl od Jirky Luňáka z Okresního přeboru vlastní trenérskou licenci

- Vše v přátelské atmosféře se snahou ukázat, že i tak prostý sport jako je fotbal lze hrát pro radost

- Cvičení různých herních variací získaných z instruktážního DVD tréninku Manchestru United

 

- Při trénincích lze využít nový umělý povrch na hřišti (bývalé antukové hřiště)

 

Zimní příprava pro muže začíná 14.1. nebo 16.1.. Jelikož se dá předpokládat hojná účast, příjďte všichni pořádat Štěpánskou, kde se všechno dozvíte konkrétně a mnohem přesněji.

 

V úterý 31.12. (silvestr) se koná tradiční fotbálek starý x mladý (v našem případě spíš starý x ještě starší) od 10:00. Pokud počasí dovolí, tak je to na hřišti, pokud ne, zamluví se hala. Zde se včas dozvíte konečný verdikt 

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.