Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Pomezí

Kde jsou ty časy, kdy to stálo za houno

Vypadá to, že na naši hru už se ani ti nahoře nemohou koukat, tak raději divákům na víkend okořenili výhled mlhou. A udělali dobře.

Až na mlhavé okamžiky se nehrál fotbal. Míč lítal z jedné strany na druhou a o pohledné kombinace byla nouze. Hosté zkontrolovali postavení Lněničkovy branky střelou do tyče. Štancl zase přilnavost golmanových rukavic. O pořádnou střelu se postaral až Petr Kuta přímo z rohu, čímž pádem jsme vedli. Ale to je tak asi všechno.

Druhou půlku nás Pomezí zmáčklo. V jednu chvíli jsme tvořili rojnici na velkém vápně, naštěstí neprošel nikdo. Přibývalo emocí, jen ty šance ne. Hosté měli dvě solidní, poprvé Lněničkovi pomohl Ropek a napodruhé na brankové čáře zaskakoval Štěpán. Škoda poslal do brejku Schauera, který trefil pouze nohu brnkáře. O pár minut později stejného hráče oslovil Zerzán a vedení narůstalo. Konec už si ani nepamatuju, myslím že utkání skončilo standartně hvizdem hlavního rozhodčího.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.