Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Chornice vs Morašice B

Chornice - Morašice B  0:0

Ve středu 29.8. jsme s béčkem odjeli na mistrovské utkání do Chornic u Jevíčka. Jelikož středa byl pracovní den, tak mnoho hráčů na tento mač z důvodu výkonu zaměstnání nemohlo jet. Museli jsme si vystačit s desíti hráči (alespoň jsme ušetřili za prášek na praní). Tuto zkušenost už jsme jednou měli, když jsme z Linhartic v deseti přivezli 1 bod za remízu 2:2. 

Postavení v tabulce nás a soupeře bylo velmi rozdílné. První Chornice čekali, že rozstřílejí poslední Morašice, ale to se tak nedělo. První šanci zápasu jsme měli my, když v 10. minutě zachránilo domácí břevno. Na druhé straně nás podržel brankář Michal Prešinský, který zlikvidoval všechny šance domácích a že jich pár bylo. V 88. minutě jsme se dostali do brejku, ale tváří v tvář s brankářem balon skončil vysoko nad. Z Chornic jsme tedy odvezli 1 bod, který nás stál hodně sil.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.