Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Staré Hradiště vs Morašice

Bylo jich pět

V úvodu zápasu jsme mohli několikrát otevřít skóre, ale zbrklost se špatnou volbou střely dovedly šance Štancla a Částka mimo branku. Jako třetí se pokusil prosadit Vosmek, domácí brankář si ale mezi inkasováním a rohovým kopem vybral raději tu druhou možnost. Pak se do pěti příležitostí dostali domácí a o přestávce na tabuli svítilo skóre 4:0 v jejich prospěch. Tři ze čtyř branek měli cosi společného. Vždy po dlouhém nákopu za obranu stačilo hradišťským hráčům pouze obejít Lněničku.

Ve druhé půli se po pár minutách ozval zvuk Lněničkovy tyče, ale po zbytek zápasu jakoby se domácí spokojili s výší výsledku a nedostali se téměř za půlku. I to na nás stačilo. V našem kádru máme totiž nespočet koncových hráčů - (akce u nich končí) a tak i kdybychom neprohrávali o tolik branek, nemohli jsme pomýšlet na nějaký bodový zisk, protože všechny střely, co na branku soupeře šly by pochytal i nadprůměrně šikovný elév. Pár minut před koncem se přece jen domácím podařilo proniknout přes praporek pomezního a podle hlavního sudího si dobíhající Klement počínal ve vápně nedovoleně, tudíž k dovršení "bůra" pomohla penalta.

Zápas: Staré Hradiště - Morašice 5:0

Žluté karty: M.Chmelík

Sestava: J.Lněnička - M.Chmelík, M.Ropek, D.Kubeš, M.Klement - M.Štancl, J.Jokeš, J.Vosmek, Z.Škoda (P.Vomáčka) - M.Burian, M.Částek


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.