Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Pardubice C vs Morašice

Půltucet

Pro případnou záchranu bylo již nutné bodovat i se soupeři z horních příček tabulky, tudíž i s pardubickou rezervou rezervy. Jenže po 15 minutách jsme "tekli" 3:0 a dá se říct, že bylo po zápase. Domácí nás porazili ve všech směrech a Bůh ví, kolik jich vlastně je. Možná by nám šlo líp chytání ryb někde u rybníka, než se pokoušet udržet alespoň vzdálené wifi spojení s hráči, jenž po lajnách unikali v pravidelných intervalech. Do konce poločasu dokázali skóre navýšit na 6:0 a o přestávce jsme marně hledali nějaký starý ošuntělý ručník, který by se dal hodit do středového kruhu. Prostřídali jsme, co se dalo, domácí polevili a tak měli "pouze" tři větší příležitosti, ze kterých mohli ve druhé půli zlepšit svůj střelecký koeficient. Jediný únik zakončil z naší strany zakončil Škoda mimo a pak už byli jenom dva domácí hráči odvezeni do špitálu se zraněním, jehož příčina se v takhle rozhodnutém zápase rovná smůle, či náhodě.

Zápas: Pardubice C - Morašice 6:0

Žluté karty: M.Ropek, M.Štancl

Sestava: J.Lněnička (M.Prešinský) - M.Chmelík, M.Ropek, T.Holomek, M.Klement - Pavel Kuta, M.Štancl, J.Jokeš, V.Jetmar (Petr Kuta), B.Válek (J.Kubeš) - P.Vomáčka (Z.Škoda)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.