Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Studijní Stáž A španělsko

Studijní stáž a shánění posil ve Španělsku

Stále častěji se ukazuje, že ani malé kluby v dvakrát okupované zemi nelení a snaží se pro svůj vzrůst udělat maximum. Když se nedají sehnat posily bez keců v okolních týmech, pak se musí hledat hold někde jinde v Evropě.

Pro zisk zkušeností, rozšíření kádru a zvýšení si kreditu u manželek se vydalo duo Kuta Pe a Kuta Pa do co by kamenem dohodil vzdálené španělské Barcelony. Po několikadením jednání s Pepikem Guardiolou, kde kaviáru bylo po kolena a šampaňské se nalejvalo z konví, se nakonec expedici ze Sokola podařilo získat několik posil na půlroční hostování. Mimo morašický kádr také nastoupí jako nová pracovní síla firem Alfa a Stavitelství Jokeš s.r.o..

Trenér Petr Kuta, jakožto léty ostřílený stavař zhodnotil architektonické prvky na jihu Evropy a rád by zapracoval něco podného i u nás...(zelený trávník po celém hřišti, plastové sedačky pro fan klub, zcela rovné lajnování atd.). Rovněž mu byla od Josefa Guardioli nabídnuta smlouva, že až za mnoho let skončí v morašickém fotbale, může svůj podzim života strávit jako 2 asistent trenéra právě po jeho boku v Barceloně.

Ostatní fotky ze studijního zájezdu naleznete ve složce Galerie


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.