Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Dolní újezd

Derby vypadalo pro lajcké oko diváka ne příliš vábně, čili 0:0

V téměř větrném počasí k nám dorazil zatím neporažený oddíl z Dolního Újezda. S tímto mužstvem máme pár společných vazeb, ať už současných, nebo již uplynulých, ale na ně musel Pavel Kuta, František Jandáček, Martin Novák i Zdeněk Škoda na 90 minut zapomenout.

Pokud čekalo čtvrttisícové publikum nějaké ostřejší utkání, kde bude plno tvrdých soubojů a každou chvíli bude ve vzduchu vonět sádra, tak se mohly v jejich mimických svalech obličejvých projevit gesta zklamání, protože kromě tyčky, kterou nastřelil v první půli starší a vyšší Vomáčka Jan, neměl Vojta Andrle ani Milan Janecký v bráně téměř žádnou práci.

Druhá půle přinesla ještě méně šancí, než ta první. Oba týmy si připsali po jedné šanci hlavou a pak i po jednom bodu do tabulky. Na hřišti tedy Dolní Újezd udržel i nadále neporazitelnost, však v pozápasovém rumovém klání totálně vyhořel a prohrál 6:1. Jediný, za to čestný úspěch hostí zaznamenal Svoboda Karel.

Žluté karty: M.Chmelík, Petr Kuta

Sestava: V.Andrle - T.Holomek, M.Chmelík, T.Rajman, M.Klement - Petr Kuta (J.Kopecký), Pavel Kuta, M.Štancl, J.Jokeš (Z.Škoda) - B.Válek, P.Vomáčka


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.