Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Chrudim

Jarní výlov v Morašicích

Původní plán nechat hřišti trochu tvrdosti a nerovnosti, aby míč skákal a kluci z Eskáčka si to nemohli dát moc po zemi byl zeshora stornován vodou, za to ale byla zima jak v ruským filmu na nádraží a hráčům by místo kolíků spíše pomohli filcáky.

Jinak Chrudim hrála tak, jak jsme očekávali. Bohužel už v 9.minutě jsme dostali první gól, když po úniku z lajny předložil přesnou přihrávku před branku jeden z černobílých a Němec Jan si zahrál poprvé na rybáře. Potom přišla série 6-ti rohových kopů Chrudimi za sebou. Jedinou šanci vstřelit branku měl v prvním poločase Burian, kdy dorážel míč těsně vedle brány. Do přestávky hosté přesně zakončili ještě 2 úniky a bylo vymalováno.

Druhá půlka byla podobná té první, jen s rozdílem, že bratr Němec vybíral síť pouze 2x, tváří v tvář na útočníka několikrát vyzrál a od dalších nájezdů našeho brankáře zachránil mockrát pomezní rozhodčí zdviženým praporkem. Tím pádem si první tým připsal zasloužené body do tabulky a my bychom měli uhrát něco příští týden, neboť jak říká Kuta Pavel, bude to důležitej zápas pro Hradiště :-)

Sestava: J.Němec - T.Holomek, M.Chmelík, T.Rajman (Petr Kuta), V.Štancl - Pavel Kuta, B.Válek, Z.Škoda (P.Vomáčka), M.Ropek - M.Burian, J.Vomočil (J.Kopecký) 


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.