V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Choceň B vs Morašice

Vám se jako pane Horník ten fotbal líbil?

Tak jsme my, kluci z vesnice, kteří se mohou pyšnit neurvalými způsoby a primitivním chováním, vyrazili do města, kam se momentálně člověk dostane jenom vlakem, nebo 30-ti kilometrovou objížďkou autem.

Začátek zápasu byl na hřišti hodně poklidný a nezáživný, snad kromě jedné tvrdčí střely domácích, se kterou si Lněnička poradil, tak se o rozruch postarala asi 5-ti člená skupinka choceňských penzistů, jejíž věková inteligence se podle neklamných fyziologických symptomů pohybovala na úrovni dvouleté školy pastevecké a nedokončených tanečních, protože poslouchat se to fakt nedalo a ještě k tomu tejden po volbách.

Většina poločasu se odehrávala bez zapojení brankářů, domácí hráli především na brejky z nakopávaných míčů za obranu, z nichž vytěžili ve 42.minutě vedení. Druhou půli začal náramně sudí, když bez rozpaků vyloučil Klementa. Bohužel neměl za co, údajně za surové a úmyslné podražení protihráče při souboji. Tady je vidět, jak krásný a rozmanitý může být český jazyk. Tenhle verdikt nás docela nakopnul, a tak po necelých 10.minutách a několika šancích Pavel Kuta vyrovnal z přímého kopu. V oslabení se nepodařilo remízu udržet a ke konci zápasu jsme ještě 2x inkasovali. V 90.minutě mohl korigovat Částek, ale domácí golman výborně střelu zastavil.

Nevim, jestli by měl mít po nedělním zápase v Chocni hlavní rozhodčí pocit z dobře odvedené práce. Do konce sezony zbývají 3 zápasy a k jisté záchraně soutěže je nějaký ten bod ještě potřeba.

Góly: Pavel Kuta

Žluté karty: M.Burian, Pavel Kuta

Sestava: J.Lněnička - M.Klement, M.Chmelík, M.Ropek, V.Štancl - Pavel Kuta, B.Válek, J.Vomočil, T.Holomek - M.Burian (P.Vomáčka), Z.Škoda (P.Částek)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.