Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Na vsechny Se Dostalo

Přípravka

Na všechny se dostalo

Mladší přípravka

Další pokračování okresní soutěže mladší přípravky se uskutečnilo v Bystrém. Turnaj byl nalosován o třech družstvech, my, Čistá i domácí mají dost malých fotbalistů, a proto se uskutečnily turnaje dva, jeden pro zkušenější (turnaj A) a jeden pro začínající hráče (turnaj B). Velké poděkování patří domácím za organizaci, nevyzkoušený formát se osvědčil a doufám, že se třeba na jaře tímto způsobem ještě utkáme.

Turnaj A

Sestava: Martina Famfulíková, Vojtěch Huryta, Šimon Flídr, František Flídr, Daniel Válek, Sára Vomočilová, David Klusoň

Naše výsledky:

Bystré – Horní Újezd/Morašice 1:10

branky: František Flídr 4, Daniel Válek 3, Martina Famfulíková, Vojtěch Huryta, Šimon Flídr

Horní Újezd/Morašice – Čistá 14:0

branky: Daniel Válek 9, Vojtěch Huryta 2, Martina Famfulíková 2, František Flídr

Tabulka turnaje A:

1.Horní Újezd/Morašice

2.Bystré

3.Čistá

Turnaj B

Sestava: Jaroslav Chaun, Michal Kovář, Matěj Kovář, David Boček, Samuel Vomočil, Matyáš Lněnička, Jan Nováček

Naše výsledky:

Bystré – Horní Újezd/Morašice 1:9

branky: Jaroslav Chaun 3, Samuel Vomočil 2, David Boček 2, Matěj Kovář, Michal Kovář

Horní Újezd/Morašice – Čistá 12:0

branky: Jaroslav Chaun 5, Samuel Vomočil 3, David Boček 2, Matěj Kovář 2

Tabulka turnaje B:

1.Horní Újezd/Morašice

2.Bystré

3.Čistá

Starší přípravka

Sestava: Filip Flídr, Ondřej Kusý, Jan Kvapil, Štěpán Řejha, Matouš Zach, Vojtěch Andrle, Vít Famfulík, Jan Kopecký, Matěj Rejman, Vojtěch Štěpán, Josef Rosypal, Matyáš Bulva

HÚ/Morašice – Jaroměřice 3 : 2

Zápas ve kterém měl soupeř výškovou převahu byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách, nám se však povedlo odskočit do dvoubrankového vedení a soupeři jsme již vyrovnat nedovolili. Kluky je třeba pochválit za kolektivní výkon, kdy se všichni snažili a utkání dovedli do vítězného konce.

branky: Matouš Zach, Lukáš Mach, Matyáš Bulva

HÚ/Morašice – Jevíčko 1 : 1

Po prvním zápase jsme očekávali, že kluci budou pokračovat v dobrém výkonu, ale úplně pravda to nebyla. Místo toho jsme se přizpůsobili soupeřově stylu hry a po hrubé chybě mu darovali vedoucí branku. Šancí ke vstřelení branky bylo relativně dost, ale proměnili jsme pouze jednu.

Branka: Jan Kvapil

HÚ/Morašice – Hradec nad Svitavou/Radiměř 1 : 5

Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, ale my jsme mu úvod zápasu velmi usnadnili svým přístupem, takže jsme brzy prohrávali 0 : 2. Potom se kluci zvedli, začali běhat, bojovat a výsledkem bylo snížení na 1 : 2. Po poločase jsme si dokázali vytvořit několik velkých šancí a vyrovnání viselo ve vzduchu, místo toho však přišly další hrubé chyby, které soupeř potrestal a z naší strany bylo po zápase.

branka: Lukáš Mach

V turnaji jsme tak nakonec obsadili druhé místo, což není úplně špatný výsledek, ale fotbalový projev by mohl být lepší.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.